Tel: (+31) 6 34 74 51 18
Email: falco@dingspi.nl

Take care of your employees

Take care of your employees

Categories : Nieuws

Hoe oud is uw huidige kantoor meubilair? Voldoet het huidige meubilair/de inrichting nog aan de huidige ARBO normeringen?

Zit uw werknemer op een ergonomische goede (bureau)stoel? Voelt de werknemer zich prettig op zijn werkplek?

Vragen die u als werkgever aan u zelf kunt stellen.

Het is niet zo dat u hier dagelijks mee bezig moet zijn, maar het is wel verstandig om hier jaarlijks even op terug te komen. De vaak voorkomende drempel zijn de kosten van het nieuwe meubilair. Begrijpelijk, maar zijn het wel kosten?

Het zou gezien moeten worden als een investering, en dat is het ook echt.

Meubilair heeft een gemiddelde levensduur van 7 à 8 jaar, dan mag er langzaam toch wel gekeken worden naar wat nieuwe kantoor meubelen. Is het dan al versleten?

Nee, dit hoeft niet altijd. Ook in de meubel branche vinden innovatieve ontwikkelingen plaats die uiteindelijk door de ARBO normering worden opgenomen. De bestaande bureaus hebben een vastte werkhoogte. Tegenwoordig dienen de bureaus in hoogte verstelbaar te zijn ‘’Zit-sta werkplekken’’. Ook wel het nieuwe werken genoemd.

Heeft iedereen een vaste werkplek of kunnen er ook flexplekken gemaakt worden? Zijn de bureaustoelen voldoende instelbaar?

Gezondheidsklachten kunnen worden veroorzaakt door meubilair dat niet aan de huidige ARBO normeringen voldoet. Dit kan leiden tot meer ziekteverzuim.

Een prettige werkomgeving met goed meubilair dragen namelijk bij aan minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Hier zijn talloze onderzoeken naar gedaan.

Buiten dat het goed is voor uw werknemer, hoe ontzettend leuk is het als er een klant bij uw bedrijf komt en positief verrast wordt door de inrichting van uw kantoor?

Ook in de Hospitality en Onderwijs sector zijn wij actief en kunnen wij u voorzien van een nieuwe inrichting en het benodigde advies.

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek of  meer informatie? Mail naar info@dingspi.nl of te bereiken via 06-34745118.