Tel: (+31) 6 34 74 51 18
Email: falco@dingspi.nl

Dé 3 kantoortrends in 2018

Dé 3 kantoortrends in 2018

Categories : Nieuws

1. Ruimte voor een belnisje in kantoorpanden

Steeds meer bedrijven stappen over van vaste telefoons naar smartphones. Je bent dus minder gebonden aan je telefoontoestel op je werkplek, waardoor het populair wordt om een rustige plek in de kantoorruimte op te zoeken om te bellen. De uitkomst? Zogenaamde belcellen, -hokjes of -nisjes. Kan niet anders dat vele bedrijven overstag gaan en dit soort cellen, hokjes of nisjes gaan creëren.

Een akoestisch belnisje om rustig jouw zakelijke relaties te woord te staan.

2. Meer ontspanning op kantoor krijgt prioriteit

Het ‘negen-tot-vijf-principe’ staat steeds meer onder druk. Tegenwoordig vult het kantoor niet alleen meer de zakelijke functie. Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de medewerkers zich beter voelt na het spelen van een game op de werkvloer. Het geeft de werksfeer een boost en verbetert de teambuilding. Wij verwachten meer dartborden, voetbaltafels en gameconsoles in de kantoorruimte. Wie wil er nu niet na werktijd even een potje FIFA 2018 spelen?

Een leuke en ontspannen kantoortrend, vind je niet?

3. Groen als gras

Beschik jij al over kantoorplanten? Anno 2018 is dit waarschijnlijk niet genoeg. Want een trend die doorzet zijn planten op kantoor. Maar dan heel veel planten. Niets is te gek! Daarnaast hebben kantoorplanten een effectieve functie: ze werken zuiverend en de kleur groen in de kantoorunit wekt positieve gevoelens op.

Groen moet je doen!

 

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek of  meer informatie? Mail naar info@dingspi.nl of te bereiken via 06-34745118.