Tel: (+31) 6 34 74 51 18
Email: falco@dingspi.nl

Over Dings
Projectinrichting

Dings Projectinrichting is uw partner voor advies en levering van meubilair bij het herinrichten van uw kantoor en/of werkplek.

Wie we zijn

De persoon achter Dings Projectinrichting ben ik, Falco Dings. Van kleins af aan heb ik al een passie voor design en meubilair. Ik neem daarom ook graag uw project uit handen, of het nu gaat om een stukje advies of een compleet nieuwe kantoorinrichting. Dings Projectinrichting zal uw project regelen van A tot Z. Ik werk samen met verschillende onderaannemers waardoor ik full service aan kan bieden en de klant terecht kan bij één partij.

Na een tijd werkzaam te zijn geweest in de projectinrichting besloot ik om voor mezelf te beginnen. De ontwikkelingen in de ergonomie, flexplekken etc vind ik  heel interessant en ik volg deze ontwikkelingen dan ook op de voet. Ik ben altijd up to date en op de hoogte.

Ik kom in veel verschillende bedrijven en doe enerzijds inspiratie op en anderzijds kan ik me soms ook verbazen over hoe sommige bedrijven hun projectinrichting vorm geven. Soms bijvoorbeeld met meubels die de productiviteit van werknemers eerder verlagen dan verhogen.  Het is mijn passie om de beste oplossingen te bedenken of het nu een onderwijsinstelling, kantoor of kleine zelfstandige is.

Projectinrichting:

Kantoren

Bij Dings kunt u terecht voor (Zit-sta) werkplekken, bureaustoelen, balans krukken, vergadertafels, banken, ladeblokken, verlichting, akoestische oplossingen en ga zo maar door. Dings heeft een grote diversiteit aan kantoormeubilair met een modern design voor elke werkomgeving. Bureaustoel op proef? Geen probleem!

Het is belangrijk dat werknemers in een prettige werkomgeving zitten. Licht en kleurgebruik spelen hierin een belangrijke rol. Het is zelfs zo dat de productiviteit van uw werknemers kan stijgen met de juiste inrichting! Ook voor een stukje advies bent u hier aan het juiste adres. Weet u bijvoorbeeld niet of u wel goed zit op uw bureaustoel? Heeft u rugklachten? of wilt u als werkgever verzuim tegen gaan? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Scholen

School is een tweede thuis waar leerlingen en leraren veel tijd doorbrengen. Bij meubilair in het onderwijs is het belangrijk dat de leerlingen en leraren zich op hun plek voelen en waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ook voor interieurverzorgers moet het meubilair makkelijk te tillen zijn en bestendig zijn tegen een val of stootje.

Hospitality

Ook in de hospitality sector kan Dings u voorzien van het juiste meubilair.
De inrichting is belangrijk bij keuze van uw gasten. U wilt natuurlijk dat ze binnenkomen, binnen blijven en uiteindelijk terugkomen. Hier komt meer bij kijken dan alleen meubilair plaatsen, gasten moeten het gevoel hebben alsof ze thuis zijn. In de collectie beschikt Dings over binnen en buitenmeubilair. Het is mogelijk om stoelen te combineren met diverse stoffen. U wilt toch ook onderscheidend zijn met uw meubilair?

ONZE KLANTEN
Wat ze van ons vinden
en hebben ervaren

“Met Falco zijn goede afspraken te maken. Hij heeft zich hier uitstekend aan gehouden en daarmee volledig aan onze verwachtingen voldaan.
Gijs Hermans
“Gedurende het oriëntatie traject rondom de inrichting van Theaterhotel Venlo heb ik diverse keren met Falco kunnen sparren. Dit heeft diverse inzichten met zich meegebracht die uiteindelijk zijn doorgevoerd in de realisatie van de inrichting. De samenwerking met Falco heb ik als zeer prettig ervaren en kan ik zeer zeker aanbevelen
Gijs Hendrikx