Betrouwbaar

Dings Projectinrichting is een betrouwbare en zekere partner. Doordat we niet alleen luisteren, maar ook de juiste en nodige vragen stellen, komen we samen tot de kern van de zaak. Op die manier kunnen we duidelijke afspraken maken, waar iedereen tevreden over is!

Snelle levering

Wanneer er een keuze is gemaakt voor bepaalde producten, is het natuurlijk zaak dat deze vervolgens snel geleverd worden. Dat snapt Dings Projectinrichting als geen ander. Wij stellen dan ook alles in het werk om het project op een goede en soepele manier af te ronden.

Breed aanbod

Omdat we bij Dings Projectinrichting samenwerken met diverse leveranciers en producenten, hebben wij een breed aanbod aan alles op het gebied van inrichting. Daardoor is er genoeg om te kiezen. Zo kunt u in uw werkomgeving toch een persoonlijke touch aanbrengen, waardoor het beter voelt.

Wat onze klanten van ons vinden:

Frank NiessenProfcore

Dings Projectinrichting heeft tot op heden drie succesvolle opdrachten voor ProfCore vervuld. Tijdens het uitvoeren van deze opdrachten kenmerkte Falco zich door de juiste balans te zoeken tussen budget, esthetica en ergonomie. Dit maakt dat iedere aanvraag behandeld wordt als maatwerk waardoor je je als klant gehoord voelt.

Nicole SmeetsWolfs Advocaten

Op zeer korte termijn zijn wij met Dings Projectinrichting in contact gekomen en werd er een afspraak gerealiseerd, waarbinnen de wensen en mogelijkheden werden besproken. Door grote flexibiliteit en goed meedenken van Falco hebben wij binnen zeer korte termijn een verbouwing en een geheel nieuwe kantoorinrichting kunnen realiseren tot grote tevreden van ons gehele team.

Yvon DingsHiëre van Venlo

Dings Projectinrichting heeft Hiëre van Venlo zeer goed geadviseerd in het maken van een lichtplan, wat heel belangrijk is voor een kledingwinkel. Ook hebben zij een prachtige bank geleverd voor in de winkel. Alles bij elkaar heeft Falco de realisatie van dit project uitstekend gedaan. De afspraken die waren gemaakt zijn volledig nagekomen. Dings Projectinrichting is dan ook een echte aanrader!

Jean LambertsStudio Lamberts

Dings projectinrichting heeft ons voorzien van meerdere professionele werkplekken en een klantvriendelijke ontvangstruimte. Falco Dings heeft ons perfect geholpen, hij heeft onze wensen gerealiseerd en is alle afspraken volledig nagekomen. Daarom raden wij DingPi iedereen aan.

Dings Projectinrichting is dé partner voor het inrichten van uw werkomgeving, horecagelegenheid of onderwijsinstelling. Het leveren van een enkele werkplek, losse stoel of een gehele nieuwe inrichting, alles is mogelijk!

Copyright ©2019 by Dings Projectinrichting. All Rights Reserved.